Webová aplikace pro hráče her PUBG a CSGO - Vácha, Martin (2018)
V první části se tato práce zabývá prostředím, financováním a fungováním okoloprofesionálních hráčů počítačových her a hrám, kterým se tito profesionální hráči věnují.Dále práce analyzuje a hodnotí dostupná řešení na trhu s aplikacemi zaměřenými napočítačové hry Counter-Strike Global-Offensive a Player Unknown´s Battlegrounds. Nazákladě průzkumu trhu jsou definovány požadavky na webovou aplikaci a podle zjištěnýchinformací je specifikována funkčnost budoucí aplikace. V poslední části práce je popsánpostup tvorby webové aplikace od návrhu jednotlivých obrazovek až po její otestovánípomocí předem připravených testovacích scénářů.Cílem práce je vytvořit funkční webovou aplikaci pro hráče počítačových herPlayerunknown´s battlegrounds a Counter-strike Global Offensive. Aplikace budeuživatelům zobrazovat statistiky a informace, které hráči daných her vyžadují. Tytopožadavky vycházejí z průzkumu trhu s obdobnými aplikacemi. Po dokončení vývoje jeprovedeno otestování aplikace podle testovacích scénářů. Jsou popsány nedostatky aplikace,které musí být opraveny v dalších fázích vývoje, a nastíněna budoucnost aplikace.