Využití obsahového marketingu na příkladu fotografického projektu Couple Memory - Matoušek, Petr (2018)
Práce je zaměřena na využití obsahového marketingu u začínajícího fotografického projektu. Popisuje kroky od využití person, přes optimalizaci pro vyhledávače a využití blogu a sociálních sítí pro účely zvýšení povědomí o nové značce. Teoretická část se zabývá tím, co vůbec obsahový marketing je a jeho příbuznými tématy. Využití obsahového marketingu je poté ukázáno v praktické části na reálném začínajícím fotografickém projektu.