Využití obsahového marketingu na příkladu fotografického projektu Couple Memory - Matoušek, Petr; Chabirova, Majja; Truhlář, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Práce je zaměřena na využití obsahového marketingu u začínajícího fotografického projektu. Popisuje kroky od využití person, přes optimalizaci pro vyhledávače a využití blogu a sociálních sítí pro účely zvýšení povědomí o nové značce. Teoretická část se zabývá tím, co vůbec obsahový marketing je a jeho příbuznými tématy. Využití obsahového marketingu je poté ukázáno v praktické části na reálném začínajícím fotografickém projektu.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses