Proces výroby kuchařské knihy od grafického návrhu po kompletaci do tisku - Nguyen, Huyen Duong (2018)
Bakalářská práce přináší ucelený vhled do výrobního procesu kuchařské knihy. V teoretické části práce objasňuje základní pojmy spjaté se vznikem knihy jako takové: formát, papír, layout, sazba, výběr barev a písma. Praktická část aplikuje teoretické poznatky, od počáteční myšlenky a návrhu, až po fotografování a závěrečné sazby do tisku. Cílem práce je vytvořit ucelený návod pro všechny, kteří by si chtěli udělat ku-chařku svépomocí.