Proces výroby kuchařské knihy od grafického návrhu po kompletaci do tisku - Nguyen, Huyen Duong; Chabirova, Majja; Phung, Hyu Nghia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Bakalářská práce přináší ucelený vhled do výrobního procesu kuchařské knihy. V teoretické části práce objasňuje základní pojmy spjaté se vznikem knihy jako takové: formát, papír, layout, sazba, výběr barev a písma. Praktická část aplikuje teoretické poznatky, od počáteční myšlenky a návrhu, až po fotografování a závěrečné sazby do tisku. Cílem práce je vytvořit ucelený návod pro všechny, kteří by si chtěli udělat ku-chařku svépomocí.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses