Fotografická reportáž alternativní hudební scény - její průběh a využití - Volejníček, Jan (2018)
Teoretická část práce zpracovává pohled na fotografickou reportáž, její technické aspekty a přístupy ke snímání pomocí fotografických technik. Jsou zde i nadefinovány podmínky, na kterých je tato práce vypracována a pro jaký specifický druh fotografické reportáže je postup popsán.Praktická část se pak zabývá srovnáním 3 přístupů snímání fotografické reportáže s rozborem kladů a záporů. V této části by se měl čtenář seznámit s praktickým využitím fotografií a jak správně využívat fotografických technik k dosažení optimálního výstupu.Cílem bakalářské práce je přiblížit pod-žánr reportážní fotografie, která se specializuje na alternativní hudební scénu. Čtenář by si měl udělat obrázek o problematice i zpracování a najít ideální a doporučený postup, který by mohl aplikovat do svých podmínek.