Analýza Fintech v ČR - Suska, Pavel (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou finančně-technologických společností v České republice zasazené do kontextu Evropy. Fintech společnosti přicházejí se zefektivněním finančních služeb a zároveň rozšířením jejich nabídky. Cílem této práce je zhodnocení historického vývoje, současné situace a predikce budoucích trendů na poli digitálních inovací ve finančním sektoru. Tato práce konkrétně představí technologické novinky v oblasti retailového a investičního bankovnictví, dále se bude zabývat platebním stykem a konverzí měn.