Analýza Fintech v ČR - Suska, Pavel; Teplý, Petr, 1977-; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou finančně-technologických společností v České republice zasazené do kontextu Evropy. Fintech společnosti přicházejí se zefektivněním finančních služeb a zároveň rozšířením jejich nabídky. Cílem této práce je zhodnocení historického vývoje, současné situace a predikce budoucích trendů na poli digitálních inovací ve finančním sektoru. Tato práce konkrétně představí technologické novinky v oblasti retailového a investičního bankovnictví, dále se bude zabývat platebním stykem a konverzí měn.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses