Firemní identita a design nové značky papírenských produktů - Bendová, Alexandra (2018)
Tématem této bakalářské práce je tvorba firemní identity pro úspěšné uvedení nového produktu na trh. Práce má sloužit jako snadno použitelný komplexní nástroj, který pomůže budovat konzistentní branding pro začínající firmy. V teoretické části je objasněno, co firemní identita je a proč by úspěšná firma měla budování firemní identity věnovat náležitou pozornost. Obsahem teoretické části je také vysvětlení základních pojmů, souvisejících s firemní identitou, např. firemní komunikace, kultura, design, logo, barevná paleta a další.Praktická část převádí teoretické poznatky na kontrétní příklad a tím je navržení jednotné firemní identity pro zcela novou značku Listonoš, pod kterou by měla v budoucnu probíhat prodejní distribuce originálních narozeninových přání. Cílem bakalářské práce je vytvořit funkční identitu, která značku úspěšně uvede na český trh a pomůže jí se na něm zakotvit.