Firemní identita a design nové značky papírenských produktů - Bendová, Alexandra; Chabirova, Majja; Dědic, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tématem této bakalářské práce je tvorba firemní identity pro úspěšné uvedení nového produktu na trh. Práce má sloužit jako snadno použitelný komplexní nástroj, který pomůže budovat konzistentní branding pro začínající firmy. V teoretické části je objasněno, co firemní identita je a proč by úspěšná firma měla budování firemní identity věnovat náležitou pozornost. Obsahem teoretické části je také vysvětlení základních pojmů, souvisejících s firemní identitou, např. firemní komunikace, kultura, design, logo, barevná paleta a další.Praktická část převádí teoretické poznatky na kontrétní příklad a tím je navržení jednotné firemní identity pro zcela novou značku Listonoš, pod kterou by měla v budoucnu probíhat prodejní distribuce originálních narozeninových přání. Cílem bakalářské práce je vytvořit funkční identitu, která značku úspěšně uvede na český trh a pomůže jí se na něm zakotvit.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses