Využití senzorů v programech pro platformu Android - Růžička, Lukáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Předmětem této práce je jasný a srozumitelný popis využití senzorů, které v dnešní době obsahuje naprostá většina chytrých telefonů. V teoretické části je popsáno použití jednotli-vých senzorů setříděných podle kategorií (pohybové, polohové, environmentální) a různé možnosti výstupů z nich, včetně významu těchto hodnot. V praktické části je ukázáno využití hodnot získaných ze senzorů na příkladu jednoduché hry, která je složena z úkolů využívajících různé senzory.Vše je popisováno a vyvíjeno v jazyce Java a pro operační systém Android. Je využíváno integrovaného vývojového prostředí Android Studio.Cílem této práce je uvedení na první pohled nesrozumitelných výstupů ze senzorů do souvislostí. Po přečtení této práce by čtenář měl být schopen bez problémů používat výstu-py z běžných senzorů a obohatit tím interaktivitu a intuitivnost vyvíjených aplikací pro chytré telefony s Android OS.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses