Analyzujte současný stav a perspektivy prací v oblasti obecné umělé inteligence (AGI) - Smitka, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Řepa, Václav, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce si klade za cíl analyzovat současný stav prací v oblasti obecné umělé inteligence. K dosažení tohoto cíle a jeho podcílů pak využívá volně dostupné zdroje a publikace. Práce má sloužit jako ucelená analýza vývoje v oboru, a to jak současném, tak očekávaném. Práce je členěna do kapitol, kde se postupně věnuji vymezení samotného oboru, tak problematik s ním úzce spojeny a nastíním předpokládaný vývoj v odvětví.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses