Deskriptivní případová studie, převzetí nového klienta ICT outsourcingovou firmou - Vávra, Daniel (2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na vypracování deskriptivní případové studie dle Roberta K. Yina. Deskriptivní případová studie pozoruje jev převzetí nového klienta ICT outsourcingovou firmou. Zároveň má práce za úkol popsat tendence a postupy, které ICT outsourcingová společnosti při převzetí vykazuje, jaké problémy a možná rizika se při převzetí projeví a celý případ zhodnotit.Práce se soustředí zejména na obchodní hledisko převzetí a popisuje převzetí nového klienta od první kontaktu s klientem, přes návrh nabídky na podporu a správu ICT infrastruktury, tvorbu smlouvy, až po samotné přebrání podpory a správy infastruktury klienta.Přínosem této bakalářské práce je v poznání jevu, kterým je proces převzetí správy ICT infrastruktury outsourcingovou firmou a následná aplikace informací na podobné jevy.