Návrh a implementácia webových stránok na platforme Wordpress - Bozáňová, Katarína; Bubeníček, Jan; Lachman, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Cieľom tejto bakalárskej práce je navrhnúť a vytvoriť webové stránky určené na propagáciu firmy Zdravý obchod. Práca popisuje metodiku pri vytváraní internetovej prezentácie vzhľadom na užívateľsky orientovaný dizajn. Zaoberá sa redakčnými systémami ako ideálnou alternatívou na postavenie webových stránok a prostredím, na ktorom stránky vzniknú, Wordpress. Súčasťou práce je vytvorenie drôtených modelov konkrétnych internetových stránok rovnako ako ich grafický návrh a samotné umiestnenie na internet.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses