Autorské právo a fotografie - Kuthanová, Karolína; Horný, Stanislav, 1955-; Souralová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá otázkami týkající se autorského práva ve fotografii. Nejprve odpovídá na otázky, kdy se člověk stává autorem fotografie, jaké fotografie a kdy jsou chráněné autorským zákonem a jak je možné vyhnout se porušování autorských práv. Tyto otázky zodpovím pomocí rešerše použitých zdrojů. Cílem této práce je pomocí kvantitativního výzkumu ověřit určité hypotézy a zodpovědět položené otázky. Dalším cílem bakalářské práce je zjištění na základě hloubkových rozhovorů, jak dnešní mladí fotografové, jejichž doba praxe nepřekračuje 8 let, řeší otázky autorského práva.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses