Optimalizace byznys procesu v pojišťovně za použití testovacího nástroje Selenium-WebDriver - Rambousek, Jakub; Luc, Ladislav; Sobotka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je zautomatizovat, pomocí nástroje Selenium-WebDriver, proces obnovy smluv v pojišťovně. Obnova smluv se provádí v rozhraní webové aplikace, jedná se o posloupnost kroků ve webovém prohlížeči, kterou dosud musel vykonávat člověk. Samotný automat je naprogramován v jazyce Java a bude využíván zaměstnanci pojišťovny Generali Česká pojišťovna. Vedlejším cílem je ukázat, že kromě automatizace testování webových aplikací lze tento nástroj využít i na automatizaci byznys procesů a ulehčit tak práci s větším množstvím dat, nebo s často se opakujícími úkony.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses