Simulační model skladu - Horský, Vojtěch (2018)
Hlavní náplní této práce je využití počítačového simulačního modelu na praktickém příkladu chodu celého skladu. V první části jsou nejdříve blíže popsány základní pojmy týkající se simulace a technologie skladování využité v rámci práce. Poté je pomocí softwaru SIMUL8 reálný sklad převeden do počítačového simulačního modelu, na kterém je v praktické části práce provedena série simulačních experimentů. V jednotlivých experimentech jsou řešeny budoucí nebo teoretické scénáře, které by mohly ve skladu nastat, a na základě výsledků z nich získaných je navrženo, jak nejlépe na tyto scénáře reagovat.