Employer brand management v České republice - Koštůr, Adam (2018)
Cílem této práce je objasnit, jaké nástroje jsou používány při tvorbě značky, jak se ze značky stane brand, popřípadě v čem se tyto pojmy liší a jak se tyto poznatky aplikují v oblasti personalistiky. Součástí práce je též výzkum, jaké faktory ovlivňují pracovníky při rozhodování o jejich zaměstnavateli a následná konfrontace výsledků tohoto průzkumu i teoretických poznatků s aktivitami firmy Amazon, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o. a společnosti Siemens, s.r.o. při tvorbě jejich značky zaměstnavatele.