Employer brand management v České republice - Koštůr, Adam; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vávra, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této práce je objasnit, jaké nástroje jsou používány při tvorbě značky, jak se ze značky stane brand, popřípadě v čem se tyto pojmy liší a jak se tyto poznatky aplikují v oblasti personalistiky. Součástí práce je též výzkum, jaké faktory ovlivňují pracovníky při rozhodování o jejich zaměstnavateli a následná konfrontace výsledků tohoto průzkumu i teoretických poznatků s aktivitami firmy Amazon, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o. a společnosti Siemens, s.r.o. při tvorbě jejich značky zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses