Marketingová komunikace vybrané společnosti - Nováková, Anna (2018)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti PEPCO v České republice. Blíže se zaměřuje na reklamu společnosti, podporu prodeje, direct e-mailing, velká část práce je věnována působení společnosti na sociálních sítích, konkrétně na Facebooku a Instagramu. Cílem práce je popsat marketingovou komunikaci společnosti PEPCO a poskytnout doporučení ke zlepšení komunikace. Dále zhodnotit množství reakcí, které vyvolávají placené reklamy na Facebooku a určit tak, jaký formát je z tohoto hlediska lepší. Data budou sbírána ze správce reklam na Facebooku a následně hodnocena. Dalším cílem práce je celkově zhodnotit působení společnosti PEPCO na sociálních sítích, konkrétně na Facebooku a Instagramu. Ke zhodnocení bude provedeno 8 expertních rozhovorů se specialisty na digitální marketing a sociální sítě. Tyto rozhovory budou metodou kódování vyhodnoceny, a z nich interpretovány doporučení pro společnost. Závěry a doporučení této diplomové práce by společnost měla zvážit a pokusit si je zapracovat do své komunikace.