Strategie online marketingové komunikace prodejce kovového nábytku - Hrabáková, Barbora; Stříteský, Václav; Svoboda, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem diplomové práce je na základě analýzy stávající online marketingové komunikace navrhnout strategii pro zlepšení výkonnosti elektronického obchodu provozovaného společností TechnoBank. Tato firma se zabývá prodejem kovového průmyslového nábytku a působí tedy na B2B trhu. Teoretická část je proto věnována specifikům online marketingové komunikace v mezifiremním prostředí. V rámci praktické části jsou použita data z nástroje Google Analytics pro analýzu návštěvnosti webu a chování návštěvníků z jednotlivých zdrojů. Dále je zhodnoceno dosavadní využití jednotlivých nástrojů online marketingové komunikace, i v porovnání s konkurencí. Následně jsou konkretizovány komunikační cíle pro definovanou cílovou skupinu a navrženy kroky pro jejich dosažení, včetně akčního plánu a rozpočtu na následujících 6 měsíců. Navržená opatření směřují k odstranění nedostatků v akvizici nových uživatelů webu a k identifikaci a rozvoji potenciálních firemních zákazníků.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses