Pozitívny body image v reklame a jeho vplyv na mladé ženy - Paračková, Monika; Vávra, Oldřich; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Témou tejto bakalárskej práce je „Pozitívny body image v reklame a jeho vplyv na mladé ženy“. Cieľom tejto práce je zistiť či reklamné kampane zamerané na pozitívny body image napomáhajú zvýšeniu sebavedomia a pozitívnemu vnímaniu vlastného tela u adolescentiek od 13-19 a mladých žien od 20-30 v porovnaní s reklamami body negatívne propagujúcimi ženy. A zároveň zistenie prípadného záujmu o zvýšenie množstva body pozitívnych reklám ako riešenie zlepšenia body pozitívneho myslenia. Práca je rozdelená na dve časti a to na teoretickú a praktickú. V teoretickej časti sa zaoberáme špecifikovaním body image celkového aj pozitívneho, body image v médiách a marketingovej komunikácie a reklamy. V praktickej časti je sekundárny výskum s piatimi štúdiami a primárny výskum, kde sa za pomoci dotazníkov budem snažiť dokázať svoj ciel podložený sekundárnymi štúdiami.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses