Proces skladování v logistickém centru Sportisimo - Nováková, Michaela; Vinš, Marek; Siparau, Aliaksei; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem skladování v logistickém centru firmy Sportisimo. Cílem této práce je zanalyzovat procesy skladování ve firmě, vyhodnotit je, zaměřit se na aktuální problémy a úzká místa skladování a na základě zjištěných výsledků navrhnout řešení, jak by se daly procesy případně optimalizovat, vylepšit a zkrátit. Potřebné informace jsou získávány metodou hloubkového rozhovoru s vedoucím centrálního skladu a dalšími zkušenými pracovníky Sportisima v kombinaci s pozorováním. Tato práce nejdříve vymezuje teoretické pojmy z oblasti logistiky, skladování a přibližuje vybrané logistické technologie Just in Time, ABC analýzu, vizualizaci a plýtvání v logistických procesech. Následně tyto poznatky z teorie aplikuje na společnost Sportisimo. V závěru objasňuje zjištěné problémy a navrhuje jejich možná řešení.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses