Využití zákaznických znalostí v podnikání - Koliš, Karel; Mládková, Ludmila, 1963-; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Disertační práce se zabývá tématem zákaznických znalostí a vztahů firem se zákazníky. V teoretické části jsou rozebrány základní oblasti související s tématem práce: znalostní management, řízení vztahů se zákazníky a řízení zákaznických znalostí. Dále práce obsahuje rozbor teoretických a empirických studií na téma zákaznických znalostí. Ve výzkumné části je představen výzkum v českých malých a středních firmách z oblasti služeb, který se zaměřuje na řízení vztahů se zákazníky a zapojení zákazníků a zákaznických znalostí. Výsledkem je ověření hypotéz výzkumu a soubor závěrů následovaný diskusí.
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations