Analýza marketingových aktivit společnosti zabývající se výrobou zdravotnických prostředků - Orosz, Noémi; Procházková, Markéta; Říhová, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu marketingových aktivit firmy zabývající se výrobou zdravotnických prostředků, náhradních srdečních chlopní. Cílem práce je vytvořit ucelený obraz o marketingových aktivitách strategické business jednotky (SBU) vybrané firmy a zaměřit se na její vyhodnocení pomocí analýzy znovuuvedení interní aplikace a také analýzy interního vnímání marketingových aktivit. Teoretická část představí teoretický rámec pro vytvoření strategického marketingu firmy. Metodologická část definuje testové otázky zaměřené na mobilní aplikaci a hodnocení marketingových interních aktivit. Praktická část přiblíží aktivity zkoumané firmy na základě dané teorie, monitoring firmy je představen na příkladu vyhodnocení testových kritérií – rovněž na základě teorie uvedené v metodické části. Závěr shrnuje zjištěné výsledky a přináší návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses