Lean Management v společnosti poskytující sportovní služby - Janečka, Jan (2018)
Cílem této práce je implementovat metody štíhlého řízení a principy štíhlé výroby do podniku, který poskytuje sportovní služby veřejnosti. Konkrétně se jedná o trh kruhových tréninků v Praze, což je tržní výklenek celkového fitness trhu, jehož je zkoumaná společnost 4Fresh jednoznačným leaderem. Práce se zaměřuje na 3 klíčové procesy, které jsou rozebrány podle metodiky DMAIC. Každý proces je tedy definován, změřen, analyzován, navrženo zlepšení a navržená kontrolní opatření. Pracuje se například s nástroji sipoc, flowchart, layout, spaghetti diagram, analýza ABCXYZ nebo principy tahu a kanban.