Lean Management v společnosti poskytující sportovní služby - Janečka, Jan; Martínez, Felipe; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této práce je implementovat metody štíhlého řízení a principy štíhlé výroby do podniku, který poskytuje sportovní služby veřejnosti. Konkrétně se jedná o trh kruhových tréninků v Praze, což je tržní výklenek celkového fitness trhu, jehož je zkoumaná společnost 4Fresh jednoznačným leaderem. Práce se zaměřuje na 3 klíčové procesy, které jsou rozebrány podle metodiky DMAIC. Každý proces je tedy definován, změřen, analyzován, navrženo zlepšení a navržená kontrolní opatření. Pracuje se například s nástroji sipoc, flowchart, layout, spaghetti diagram, analýza ABCXYZ nebo principy tahu a kanban.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses