Porovnávanie poistných trhov krajín V4 - Baran, Jozef; Ducháčková, Eva, 1958-; Vyskočil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalárska práca na tému „Porovnávanie poistných trhov krajín V4“ popisuje a následne porovnáva vývojové trendy za posledných desať rokov v rámci skupiny krajín Vyšehradskej štvorky ktorými sú: Česká republika, Slovenská republika, Maďarsko a Poľsko. Prvá časť charakterizuje teóriu poistného trhu. V druhej časti je prevedená analýza vývoja jednotlivých krajín Vyšehradskej štvorky na základe štatistických dát a následne je prevedená komparácia. Hlavným prínosom je aktuálna analýza a porovnanie poistných trhov krajín V4.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses