Analýza logistických procesů v podniku Vodohospodářská společnost Benešov, s.r.o. - Hocek, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Liška, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Předmětem této bakalářské práce je analýza logistických procesů ve Vodohospodářské společnosti Benešov, s.r.o. Práce je rozdělená na dvě části. První z nich je část teoretická, ve které je logistika jako obor představena a dále jsou zde vysvětleny základní pojmy, které s danou problematikou souvisí. Jedná se především o logistické technologie, procesy a činnosti relevantní k další části práce, jíž je ta praktická. V té je samotný podnik nejdříve představen z hlediska předmětu jeho podnikání i organizační struktury. Následuje popis vybraných logistických procesů, činností i dalších prvků, které v nich figurují. Cílem celé práce je logistiku firmy analyzovat a identifikovat slabá místa včetně představení návrhu jejich řešení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses