Marketingová strategie firmy CIME, s. r. o. - Hubková, Kateřina (2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu marketingové strategie firmy CIME, s. r. o. V první části jsou vylíčeny teoretická východiska z oblasti marketingového mixu, dále pak z analýzy konkurence. Metodologická část vysvětluje pojmy jako je hloubkový rozhovor a mystery shopping, následně pak ukazuje konkrétní použití těchto dvou metod v praktické části. Praktická část této práce se zaměřuje na analýzu marketingového mixu firmy CIME, s. r. o., pomocí osobních hloubkových rozhovorů. V další části je provedena analýza konkurence pomocí Porterova modelu pěti sil. Následuje průzkum konkurence pomocí mystery shoppingu a jeho vyhodnocení. Nakonec jsou předvedeny návrhy a doporučení na zlepšení kvality služeb firmy CIME, s. r. o.