Marketingová strategie firmy CIME, s. r. o. - Hubková, Kateřina; Procházková, Markéta; Štefl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu marketingové strategie firmy CIME, s. r. o. V první části jsou vylíčeny teoretická východiska z oblasti marketingového mixu, dále pak z analýzy konkurence. Metodologická část vysvětluje pojmy jako je hloubkový rozhovor a mystery shopping, následně pak ukazuje konkrétní použití těchto dvou metod v praktické části. Praktická část této práce se zaměřuje na analýzu marketingového mixu firmy CIME, s. r. o., pomocí osobních hloubkových rozhovorů. V další části je provedena analýza konkurence pomocí Porterova modelu pěti sil. Následuje průzkum konkurence pomocí mystery shoppingu a jeho vyhodnocení. Nakonec jsou předvedeny návrhy a doporučení na zlepšení kvality služeb firmy CIME, s. r. o.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses