Podnikatelský plán na založení sportovní mateřské školy v Praze - Šimek, Martin (2018)
Cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán na založení sportovní mateřské školy v Praze a následné zhodnocení, za jakých podmínek je tento plán realizovatelný. Nejprve jsou obecně shrnuty a popsány mateřské školy fungující v České republice, následně je popsán teoretický základ podnikání a vytvoření správného podnikatelského plánu při zakládání podnikání. Praktická část se věnuje vytvoření konkrétního podnikatelského plánu na založení sportovní mateřské školy, včetně analýzy rizik, analýzy okolí a finančního zhodnocení realizovatelnosti projektu za určitých předpokládaných podmínek.