Podnikatelský plán na založení sportovní mateřské školy v Praze - Šimek, Martin; Srpová, Jitka, 1957-; Zelený, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán na založení sportovní mateřské školy v Praze a následné zhodnocení, za jakých podmínek je tento plán realizovatelný. Nejprve jsou obecně shrnuty a popsány mateřské školy fungující v České republice, následně je popsán teoretický základ podnikání a vytvoření správného podnikatelského plánu při zakládání podnikání. Praktická část se věnuje vytvoření konkrétního podnikatelského plánu na založení sportovní mateřské školy, včetně analýzy rizik, analýzy okolí a finančního zhodnocení realizovatelnosti projektu za určitých předpokládaných podmínek.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses