Marketingové aktivity značky IVECO a jejich dopad na počet prodaných vozidel na českém trhu - Zamastilová, Valentýna; Procházková, Markéta; Kříž, Vratislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této bakalářské práce je zmapování marketingových aktivit značky IVECO v letech 2016 a 2017, jejímiž produkty jsou silniční a terénní vozidla lehké, střední a těžké třídy. Dále následně zjistit jejich souvislost s počtem prodaných vozidel značky na českém trhu v mapovaných letech. První část je věnována úvodu do marketingu, marketingovému mixu a teoretickému základu o B2B segmentu a marketingových aktivitách. V praktické části jsou popsány jednotlivé komunikační aktivity, které značka využívá pro interakci se zákazníky. Pro splnění cíle jsem pracovala s interními daty poskytnutými značkou a jejich následnou aplikací do statistických výpočtů. V závěru práce jsou vyhodnoceny výsledky a navržena doporučení k implementaci do marketingových aktivit pro značku IVECO.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses