Motivace zaměstnanců ve vybraném podniku - Gyertyáková, Lucie (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na motivaci zaměstnanců ve vybraném podniku. Jejím cílem je analýza faktorů motivace a spokojenosti zaměstnanců a následné vytvoření souboru doporučení, která budou mít za následek celkové zefektivnění motivačního systému. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části je na základě odborné literatury objasněna základní terminologie týkající se motivace a odměňování. Druhá část je věnována již samotné analýze motivačního systému. Zde je nejprve představena vybraná společnost a nastíněn současný motivační systém, který je následně zhodnocen přímo zaměstnanci společnosti, pomocí dotazníkového šetření. V závěru práce jsou vyhodnoceny silné a slabé stránky společnosti a na základě zjištěných informací vytvořen soubor doporučení.