Motivace zaměstnanců ve vybraném podniku - Gyertyáková, Lucie; Legnerová, Kateřina, 1965-; Benešová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na motivaci zaměstnanců ve vybraném podniku. Jejím cílem je analýza faktorů motivace a spokojenosti zaměstnanců a následné vytvoření souboru doporučení, která budou mít za následek celkové zefektivnění motivačního systému. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části je na základě odborné literatury objasněna základní terminologie týkající se motivace a odměňování. Druhá část je věnována již samotné analýze motivačního systému. Zde je nejprve představena vybraná společnost a nastíněn současný motivační systém, který je následně zhodnocen přímo zaměstnanci společnosti, pomocí dotazníkového šetření. V závěru práce jsou vyhodnoceny silné a slabé stránky společnosti a na základě zjištěných informací vytvořen soubor doporučení.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses