Personální práce v malém podniku, se zaměřením na start-up - Marchukova, Aleksandra; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu personálních činností v malých organizacích a konkrétně v start-upech. V první, teoretické části uvádím základní pojmy problematiky, popisuji specifika personální práce v malém podniku. Dále věnuji pozornost konkrétním personálním činnostem, které se nejvíce používají k řízení podniku a ovlivňuji efektivitu jeho výkonu, takže uvádím základní pojmy a historii start-upů. V praktické části je popsán výzkum provedený pomocí dotazníkového šetření ve spolupráci s vedoucími start-upů. Cílem práce je porovnat personální řízení ve vybraných podnicích, zhodnotit získané údaje a navrhnout doporučení pro zlepšení řízení personálem.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses