Systém vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve společnosti XYZ - Kantorová, Petra; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá systémem vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti XYZ. Cílem práce je provedení analýzy systému vzdělávání a rozvoje v této společnosti a navržení doporučení pro zlepšení jeho fungování. Za účelem naplnění tohoto cíle byly použity jak kvalitativní, tak i kvantitativní metody. Jednalo se zejména o srovnání teorie s praxí, hloubkové polostrukturované rozhovory, analýzu firemních materiálů, dotazníkové šetření a SWOT analýzu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to teoretické a praktické. První část práce obsahuje vysvětlení teoretických pojmů týkajících se vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Praktická část práce je věnována analýze současné úrovně systému vzdělávání a rozvoje ve společnosti. Součástí této části je i dotazníkové šetření, na základě jehož výsledků byly potvrzeny všechny stanovené hypotézy. Závěr praktické části tvoří doporučení pro zlepšení fungování systému vzdělávání a rozvoje v této společnosti.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses