Finanční analýza ALBA CR spol. s. r. o. - Vykouřilová, Martina; Staňková, Anna, 1951-; Fránková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy podniku ALBA CR spol. s r. o. v letech 2012–2016 z veřejně dostupných informací. Práce je rozdělena na tři na sebe navazující části. První část obsahuje metodiku finanční analýzy, která je dále aplikována v této práci. Jsou zde vymezeny a popsány nejdůležitější pojmy, dílčí postupy a jednotlivé vzorce. V druhé části je představena společnost. Poslední část je částí praktickou, která se zaměřuje na konkrétní využití finanční analýzy ve vybrané firmě. V rámci praktické části je za pomoci výpočtů poměrových ukazatelů, bankrotních a bonitních modelů, horizontální a vertikální analýzy zhodnoceno finanční zdraví analyzovaného podniku.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses