Aktuální trendy v public relations z pohledu české PR agentury - Darebník, Radim; Říha, David; Drozdová, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce zkoumá aktuální trendy v rámci agenturní praxe public relations. V návaznosti na analýzu dat získaných pomocí sekundárního i primárního výzkumu v jedné české PR agentuře autor předkládá výčet šesti současných trendů z této oblasti marketingové komunikace. Komparativní mediální analýza reálných dat ze dvou komunikačních PR kampaní v časovém rozmezí více než čtyř let, společně s provedenými individuálními rozhovory s experty podílejícími se na jejich realizaci, umožňují autorovi v závěru reflektovat trendy, které formují každodenní činnost praktiků PR agentur – vzrůstající význam influencerů na sociálních sítích, přesun pozornosti publik mezi jednotlivými mediatypy, nutnost kvalitního media relations, spolupráce s celebritami, zaujetí různě zaměřených médií a využívání metody AVE k měření výsledků kampaní.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses