Souvislost pracovních podmínek a životního stylu zaměstnance - Křížová, Jana; Králová, Tereza, 1978-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce, s názvem Souvislost pracovních podmínek zaměstnance a zdravého životního stylu, se zabývá otázkou vedení správného životního stylu zaměstnanců Slevomatu z oddělení zákaznické péče. Správný životní styl je v práci chápán jako způsob žití pro předpoklad fyzicky i duševně zdravého jedince. S ohledem na tématiku pracovního prostředí byly vybrané okruhy problematiky podporující správný životní styl. Témata byla následně rozebrána podrobněji. V praktické části je uskutečněn polostrukturovaný rozhovor se šesti zaměstnanci Slevomatu zákaznické péče, při kterém dochází k seznámení jejich stávajícího a preferovaného životního stylu. Výstup šetření se zabývá znaky, které se v rámci pracovního prostředí dají ovlivnit. Následně se v průběhu zhodnocení posuzuje, v jakých oblastech pracovních podmínek, pro předpoklad žití správného životního stylu, má oddělení své silné stránky a ve kterých je prostor ke zlepšení.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses