Analýza CSR aktivit ve velkých firmách. - Radchych, Olga; Plášková, Alena, 1949-; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je analyzovat společenskou odpovědnost vybraných velkých firem vČeské republice. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část, složená ze tří kapitol, se zaměřuje na vysvětlení definic, popis principy a pilíře, na kterých je založen koncept společenské odpovědnosti. Teoretická část se zabývá také reportováním společenský odpovědných aktivit i představením konceptů vytváření sdílené hodnoty. Předmětem praktické časti je zmapovaní a analýza společenský odpovědného chování velkých firem vČeské republice, a to na základě výzkumu sekundárních zdrojů.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses