Marketingové aktivity malého podniku - Gregor, David (2018)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat konkurenci podniku Bumper Balls a určit hrozby, které na podnik působí. V teoretické části vymezím pojmy jako je marketing, marketingový mix, 4P, Porterova analýza pěti sil a mystery shopping. V praktické části zanalyzuji nynější marketingové aktivity podniku a rozřadím je do marketingového mixu. Dále zanalyzuji konkurenci dle Porterova modelu pěti sil a vyhledám nejzávažnější hrozby. Provedu mystery shopping mezi konkurenty v odvětví a porovnám je s vlastním podnikem. Na základě toho zformuluji doporučení, jakým směrem by se měla má firma dále ubírat.