Vývoj IT oddělení obce s rozšířenou působností - Burianová, Lucie; Lechner, Tomáš; Vaňková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce je věnována vývoji IT oddělení v obci s rozšířenou působností. Teoretická část zachycuje základní otázky modernizace veřejné správy, nástrojů eGovernmentu a jeho projektů v obcích. Blíže je představena obec s rozšířenou působností, vedení obce a financování.V praktické části je detailně analyzováno IT oddělení města Humpolec z hlediska historického vývoje, organizační struktury, nástrojů eGovernmentu, projektů eGovernmentu ve městě a jeho financování.V závěru práce je provedeno hodnocení IT oddělení v obci s případnými doporučeními do budoucna. Na základě vykonané analýzy lze konstatovat, že město postupuje podle obecných změn agend z hlediska elektronizace veřejné správy.
Vedoucí práce: Tomáš Lechner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses