Vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v Ruské federaci - Bratukhina, Kristina (2018)
Hlavním cílem bakalářské práce je zkoumání dlouhodobé nezaměstnanosti v Ruské federaci. Teoretická část je zaměřena na studium pojmů, které jsou nezbytné pro pochopení a zpracování uvedené problematiky. Praktická část obsahuje vlastní odhady a šetření autorky práce, které se týkají vývoje dlouhodobé nezaměstnanosti podle specifických skupin obyvatelstva a vymezení příčin, které tento jev vyvolají. Součástí shrnutí jsou vlastní doporučení pro tvorbu politiky, která by mohla snížit míru dlouhodobé nezaměstnanosti v zemi.