Vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v Ruské federaci - Bratukhina, Kristina; Soukup, Jindřich, 1955-; Kulbakov, Nikolay; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Hlavním cílem bakalářské práce je zkoumání dlouhodobé nezaměstnanosti v Ruské federaci. Teoretická část je zaměřena na studium pojmů, které jsou nezbytné pro pochopení a zpracování uvedené problematiky. Praktická část obsahuje vlastní odhady a šetření autorky práce, které se týkají vývoje dlouhodobé nezaměstnanosti podle specifických skupin obyvatelstva a vymezení příčin, které tento jev vyvolají. Součástí shrnutí jsou vlastní doporučení pro tvorbu politiky, která by mohla snížit míru dlouhodobé nezaměstnanosti v zemi.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses