Marketing v neziskové organizaci - Tran, Hai Yen (2018)
Tato práce se zabývá uplatněním marketingu v neziskových organizacích, a to konkrétně v organizaci Pet Heroes. Cílem této práce je zanalyzovat a zhodnotit dosavadní marketingovou strategii neziskové organizace Pet Heroes a na základě poskytnutých informací zpracovat návrhy a doporučení pro zlepšení současného marketingu, aby se organizace dostala do povědomí více lidí. Teoretická část je zaměřená na definici pojmů z oblasti marketingu, především: marketing v neziskových organizacích, marketingový mix a nezisková organizace. Praktická část práce je dále zaměřená na marketingovou analýzu neziskové organizace Pet Heroes s použitím hloubkového rozhovoru, marketingového mixu a situační analýzy. Na základě těchto analýz a poskytnutých informací, jsou dále navrhnuty doporučení pro případné zlepšení marketingu v dané organizaci.