Implementace metody 5S v administrativní části ve vybrané společnosti. - Hamplová, Sabrina (2018)
Diplomová práce se zabývá implementací metody 5S v administrativní části vybrané společnosti. Jedná se o společnost Bosal ČR s.r.o. v Brandýse nad Labem, která působí v automobilovém průmyslu. Projekt implementace metody 5S se týká především pracovních stolů, prostor kanceláří a také společných prostor. Pomocí prvotního výzkumu lze odhalit problémy, které se v administrativní části vyskytují a které lze metodou 5S eliminovat či zlepšit. Cílem této diplomové práce je návrh implementace 5S a jeho následná realizace ve společnosti. Závěrem diplomové práce je vyhodnocení stavu po zavedení 5S v administrativní části společnosti. Práce se mimo jiné zabývá podrobnou analýzou stavu kanceláří před a po zavedení také pomocí měření.