Flow a pracovní naplnění - Veselá, Petra (2018)
Bakalářská práce se věnuje tématu psychického stavu Flow a jeho spojitosti s pracovním naplněním. První, teoretická část, představuje pojem a popisuje jeho prvky. Dále se zaměřuje na charakteristické rysy autotelických osobností, vliv Flow na pracovní spokojenost a znaky podporujícího prostředí. Na základě teoretických poznatků je zpracován empirický výzkum formou dotazníkového šetření. Jeho výsledky jsou představeny v druhé části práce, která se zaměřuje na stav Flow mezi studenty Vysoké školy ekonomické v Praze. Získaná data jsou podrobena analýze a vyhodnocena. Na závěr jsou stanoveny návrhy a doporučení k individuálnímu rozvoji i zlepšení vnějších podmínek.