Konzumerizmus a konzumná spoločnosť z pohľadu behaviorálnej ekonómie - Ballová, Lea; Džbánková, Zuzana, 1967-; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Konzumerizmus je v poslednej dobe stále častejšie rozoberaná problematika, na ktorúsa tvoria rôzne protichodné názory. Cieľom tejto bakalárskej práce je spracovať problematikukonzumerizmu, opísať všetky jej základné charakteristiky a následne vyvodiť možné následkykonzumného správania spotrebiteľov. Ďalším cieľom je prepojenie problematikykonzumerizmu s relatívne novo-vzniknutou vednou disciplínou, ktorá sa nazýva behaviorálnaekonómia. Za pomoci behaviorálnej ekonómie budeme schopní v závere vyvodiť príčinyiracionálneho konzumného správania spoločnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses